Op de buitenschoolse opvang nodigen we de kinderen dagelijks uit om mee te doen aan een activiteit. Een groot deel van de activiteiten staan in het teken van ons jaarthema. Aan de hand van het jaarlijks wisselende jaarthema worden allerlei activiteiten georganiseerd, sportief, cultureel, creatief, educatief of gewoon gezellig. Alles is mogelijk en ideeën van de kinderen zelf zijn zeer welkom. Voor 2017 is het jaarthema Van A naar B, ga je mee? Dit thema gaat over het vervoer in de lucht, op het land en in het water.


Omdat ieder kind zijn eigen talenten heeft, zullen we een variatie in activiteiten aanbieden. Van knutselen tot bewegen en van muziek tot kokkerellen. Er is voor alle kinderen voldoende uitdaging! Op de locaties zult u regelmatig op foto’s kunnen zien hoe de kinderen bezig zijn. Zo blijft u betrokken, ook als uw kind niet zoveel loslaat over de activiteiten. Mocht u van een land zelf materialen hebben of een leuk idee voor een activiteit, dan is dat van harte welkom!

Tijdens alle schoolvakanties worden er op de bso dagelijks activiteiten georganiseerd, waarbij gewerkt wordt met een thema, bijvoorbeeld de Olympische spelen, oud Hollandsche spelletjes, muziek, taal, sprookjes, enz.

Tussen de schoolvakanties door wordt er een korte cursus of workshop voor de kinderen georganiseerd. Hierin proberen we zoveel mogelijk variatie aan te brengen in de doelgroep qua leeftijd, ontwikkelingsgebied, dagen, e.d. Het kan bijvoorbeeld gaan om een korte cursus striptekenen, kidsdance, of een workshop buikdansen of taarten versieren. Een aantal bso-locaties gaat wekelijks een uurtje sporten in een gymzaal. In de periode van oktober tot mei worden er met de kinderen sport- en spelactiviteiten gedaan.

 

background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media