Spannend, nieuwsgierig, ontdekken!
Onze locaties zijn er op gericht om uw kind een heerlijke tijd na schooltijd te bieden. Hier is ruimte voor spelen, ontdekken en samendoen, maar ook voor lekker niets doen en ontspannen. Het aanbod van activiteiten is vrijblijvend. Je mag meedoen, graag zelfs, maar het hoeft niet.

Bewegen
De kinderen van de bso willen na schooltijd vaak even lekker uitrazen. Ze hebben vaak lang genoeg stil gezeten! Iedere bso heeft een buitenspeelruimte waar volop gelegenheid is om in deze beweegbehoefte te voorzien. Voor kinderen die nooit genoeg van sport krijgen, is er een sport-bso in de buurt!

Creativiteit
We werken regelmatig thematisch in de groepen. Dit kan een maandthema van de ASKA zijn, een actueel thema of een thema van de kinderen zelf. Voor knutselen is er volop gelegenheid. Zowel voor het vrij knutselen als voor een begeleide activiteit. De eigen creativiteit van de kinderen vinden we erg belangrijk!

Spel
In alle groepsruimtes en buitenruimtes bieden we gezellige speelplekken en een heleboel uitdagende speelmaterialen. Spelen met een groepje of lekker in je eentje, alles mag!

Uitstapjes
Af en toe gaan we er lekker op uit! De natuur in, iets spannends doen of bijvoorbeeld naar een fijne speelplek. We hebben ons eigen vervoer om deze uitstapjes te kunnen maken. 

 

Kinderen worden sterren wanneer we ze laten stralen!

 

background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media